Adatvédelmi elvek

Az 1914.sk weboldal (továbbiakban weboldal) üzemeltetője a Szlovák Nemzeti Múzeum - A Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma, Žižková 18, 810 06 Bratislava (továbbiakban üzemeltető). A weboldal látogatója a weboldal felhasználójának minősül (továbbiakban felhasználó).

A weboldal látogatása során a weboldal által nyújtott szolgáltatás teljesítése, működésének ellenőrzése, és a visszaélések megakadályozása érdekében az üzemeltető rögzít néhány látogatói adatot (IP cím, látogatás időpontja, látogatott oldalak statisztikája). A szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. cookie-t helyez el. A cookie-t a felhasználó képes törölni saját számítógépéről. A felhasználó által megadott nevet és e-mail címet az üzemeltető kizárólag a felhasználóval történő kapcsolattartásra használja, csak a szükséges időtartamra tárolja és nem bocsátja harmadik fél rendelkezésére.

Az üzemeltető rendelkezésére bocsátott digitalizált tartalomért, annak hitelességéért, valóságtartalmáért a tulajdonos felel. Az üzemeltető rendelkezésére bocsátott digitalizált tartalmat az üzemeltető felhasználhatja a weboldalon történő publikálásra, a vándorkiállításon történő bemutatásra. A weboldallal és a vándorkiállítással kapcsolatos információs anyagok, szórólapok készítésénél a digitális tartalmat felhasználhatja úgy az üzemeltető, mint a projektben közreműködő partnerek. Egyéb célú felhasználását az üzemeltető a tulajdonossal előzetesen egyezteti.

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelemmel kapcsolatban, vagy további információra lenne szüksége, kérjük lépjen kapcsolatba a projekt adminisztrátorával.